Yogamassage Workshop

Lär dig enkla stretchar med ursprung i yoga & ayurveda !

Yogamassage har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. Genom massage och yoga-baserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.
Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjukar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching.
Man använder rumstempererad olja i sparsam mängd och behandlar alltid hela kroppen.
Metoden är mycket bra om man är stel och spänd. Den rekommenderas också om man vill börja med yoga, men även annan motion och träning. Passar även utmärkt för aktiva idrottsutövare. Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem mm. 

 

Yogamassagen stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa & vitalitet!

På denna workshop kommer vi att fokusera på rygg, nacke, armar, baksida ben, ansikte och huvud. Jag kommer att guida er genom stretcharna så att ni sedan två och två kan öva på varandra. Du kommer att lära dig en fin sekvens med sköna stretchar som du kan ta med och dela med andra och använda dig av till vardags. Du kan komma själv eller med en partner. Workshopen är på nybörjarnivå och vem som helst kan delta.ta. Du behöver inte vara yogi för att vara med.