VirkYoga- Ett kreativt andrum i yogans tecken!

Att handarbeta är för många av oss en avkopplande sysselsättning som ibland blir nästan meditativ. Vi släpper tankarna på allt annat och går helt upp i det vi har för händerna t ex en virkning. Att handarbeta blir som ett andrum i tillvaron, ett sätt att släppa alla ”måsten” i vardagen, en stressfri zon där vi bara kan vara. I yogan skapar vi också andrum för kropp och själ. Tänk om vi kan kombinera handarbete och yoga – vilket fantastiskt andrum det kan bli!

Vi bjuder därför in till en skön förmiddag där vi kombinerar yogarörelser från MediYogan, för att bl a undvika nack- och axelbesvär när du handarbetar, meditation och virkning. Inga förkunskaper krävs i varken vikning eller yoga, alla är välkomna!

För den som vill visar jag hur du virkar din egen meditationssjal. Garn och tillbehör till detta finns att köpa på plats. Eller ta med dig ditt eget handarbete, virkning, stickning, broderi. Jag lär grunderna i fri virkning till den som vill, så att du kan sätta igång med ditt handarbete och uppleva det härliga med skapandet!

Så passa på att ge dig själv lite andrum!