Välkommen på visning av
ny yogakollektion!

Och en stunds andrum mitt i vardagen!
En dag i våras läste jag om Katarina Waldenström och hennes kollektion av yogakläder i DN. Katarinas tankar kring hur hon utformat sina kläder gjorde mig väldigt nyfiken och jag beslöt mig för att kontakta henne. Det blev ett härligt möte med både Katarina och hennes underbara yogakläder. Det finns en enkelhet och tidlöshet i hennes plagg som gör att man kan kombinera dem i oändlighet. De är gjorda i naturmaterial som viskos och bambu och är tänkta att bäras vid fler tillfällen än på yogaklasser. Plaggen är figurnära utan att vara tajta, färgerna lågmälda och kvaliteten andas.

Visning & yoga!!
Nu använder jag kläderna själv och vill att fler i min omgivning ska få möjligheten att bära dem. Så nu arrangerar ag visningar i Katarinas Showroom på Östermalm. Här får du möjlighet att i lugn och ro titta och prova, klämma och känna och ställa frågor. Vi kommer också att prata om yoga, Vi kanske gör en andningsmeditation tillsammans eller ett enklare yogapass sittande på stol och lyssnar på skön yogamusik… Jag önskar att mina visningar ska ge dig en stunds vila, glädje och inspiration. En studs andrum mitt i vardagen!Kläderna säljs inte i butik utan endast på visningar samt via webshopen.

Läs mer om Katarina Waldenström!

Ange koden AEL så får du 5% rabatt om du vill beställa plagg direkt i webshopen!

Hjärtligt välkommen att boka en egen visning!
Ni är kanske ett gäng tjejkompisar eller kollegor som vill göra något roligt och annorlunda tillsammans? Kontakata gärna mig så ordnar jag en visning efter era ösnkemål. Vi kan t ex inleda visningen med ett kortare yogapass sittande på stol. Visning och yogapass tar ca 2 tim. Jag serverar enklare tilltugg och dryck vid önskemål. Vi ses i Katarinas showroom på Linnégatan 7, på Östermalm nära city.

För intresseförfrågan maila mig på .